Veel gestelde vragen

Vind hieronder het antwoord op veel van uw vragen, of neem direct contact op voor meer informatie.

Jazeker, u kunt met uw PGB zorg en services inkopen bij Excellent Leven. Onze adviseur informeert u in een persoonlijk gesprek graag over uw mogelijkheden. U kunt hiervoor telefonisch of per e-mail een afspraak maken. Heeft u liever dat zij contact met u opnemen? Stuur dan een mailtje naar naarden@excellent-leven.nl

Dat doet u uiteindelijk zelf. U geeft aan bij wie u zich prettig voelt en wat hij/zij moet doen. Wij zoeken een zorgverlener die aan uw wensen voldoet. Meer weten over ons aanspreekpunt?

Excellent Leven levert alle soorten zorg, op persoonlijke wijze. Of het nu gaat om persoonlijke verzorging, verpleging of ontspanning: uw zorgverlener zorgt ervoor. Samen met de zorgverlener bepaalt u wat u wilt, wanneer u het wilt en hoe u het wilt. Zo kunt u comfortabel thuis blijven wonen.

Meer informatie over de zorg van Excellent Leven

Jazeker, u bepaalt niet alleen wie u verzorgt, maar ook wanneer en waar. Geeft u de voorkeur aan zorgverlening in de avonden? Geen probleem.

Wat de kosten zijn hangt af van uw wensen. In een persoonlijk gesprek kan onze adviseur aangeven wat de kosten voor u zijn en welke mogelijkheden er voor de betalingen zijn. Zo kunt u uw persoonsgebonden budget (PGB) inzetten, maar ook uit eigen middelen betalen. Ook kan onze adviseur u helpen met het aanvragen van PGB en de verplichte verantwoording ervan, zodat u zorgeloos gebruik kunt maken van onze diensten.

Omdat bij Excellent Leven een persoonlijke aanpak centraal staat komen wij bij u thuis voor een kennismakingsgesprek. Op een tijd die u uitkomt. In dit gesprek geeft u aan wat u graag zou willen en samen kijken we naar de mogelijkheden. Welke zorg of service zoekt u? Wanneer en waar wilt u deze ontvangen? Onze adviseur maakt voor u een offerte op maat waarin de kosten per maand helder worden gepresenteerd. Wij zijn tevens op de hoogte van alle ontwikkelingen op het gebied van gefinancierde zorg door uw zorgverzekeraar en de regel- en richtlijnen voor persoonsgebonden budgetten.

Wij adviseren u wat het beste is in uw situatie. Wanneer u hier meer over wilt weten, kunt u contact met ons opnemen.

Binnen Excellent Leven wonen mensen met zorg indicatie. In principe een indicatie vanuit de WLZ maar evt. een indicatie vanuit de zorgverzekeringswet zou ook mogelijk kunnen zijn. Dat zou besproken moeten worden.
Echtparen zijn ook welkom. Wilt u vrijblijvend een kijkje komen nemen in ons kleinschalig wonen maakt dan nu een afspraak via de mail info@excellent-leven.nl of bel naar 035-740 00 50.

Persoonlijke verzorging, verpleging, begeleiding en schoonmaak, worden vergoed door de Wet Langdurige zorg indien er een WLZ indicatie aanwezig is.

Er zijn 2 bungalows ter beschikking met elk 10 kamers. Neem gerust contact via de  mail info@excellent-leven.nl of bel met 035-740 00 50 om te vragen naar de beschikbaarheid.
Mocht er geen plek beschikbaarheid zijn dan houden wij een wachtlijst bij.

Heeft u een andere vraag?