Lettergrootte
A | A | A

Excellent Leven: partner in zorg

Excellent Leven biedt sinds 1985 professionele, persoonlijke verpleging en verzorging aan huis in West-, Midden- en Oost-Nederland. Wanneer thuis wonen echter niet meer mogelijk of wenselijk is, dient er uitgeweken te worden naar een andere woonvorm. Excellent Leven verleent in dit kader zorg in kleinschalige woon- en zorgresidenties. Tevens kan Excellent Leven zorg tijdens (buitenlandse) reizen leveren.

Excellent Leven als samenwerkingspartner

Naast ruim 35 jaar ervaring in het leveren van zorg, heeft Excellent Leven concrete ervaring met het leveren van zorg in verschillende kleinschalige woonprojecten. Excellent Leven kan, op basis van deze ervaring, al in het allereerste stadium van de ontwikkeling en/of start van een kleinschalige woonvorm betrokken worden voor samenwerking. Hierbij kan gedacht worden aan:

  • Het leveren van de zorg
  • Meedenken omtrent de behoeften van de beoogde doelgroep, de gewenste leefwijze van bewoners en de consequenties die dit heeft voor bv. indeling, inrichting en concept
  • Ondersteunen bij het betrekken van de juiste netwerken, zoals verwijzers
  • Ondersteunen bij het aantrekken van bewoners (zonder de exploitatie zelf voor rekening te nemen)

Vergelijkbare samenwerking is mogelijk voor het aanbieden van ouderenreizen. Excellent Leven is ISO-gecertificeerd en werkt met ervaren en professionele zorgverleners die breed inzetbaar zijn.

 

Eens sparren?

Bent u betrokken bij de ontwikkeling van een kleinschalig woonproject en/of ouderenreis en wilt u eens sparren? U kunt ons te allen tijde vrijblijvend benaderen om te bespreken of samenwerking als het gaat om het verlenen van de zorg en aansluitend advies in de opstartfase mogelijk en wenselijk is. Neem hiervoor contact op met Carla van Heiningen via tel. 035 – 694 19 10 of c.vanheiningen@excellent-leven.nl.

ContactISO 9001